Avbokningar med anledning av Corona

Nu börjar det komma in frågor och avbokningar med anledning av corona-viruset. Tycker detta är svårt att förhålla sig till, men med omtanke om de som är i riskgrupperna för att bli riktigt sjuka så har jag landat i följande:

¤ Det är okej -och önskvärt – att avboka sin tid eller kursplats om man känner misstanke om att vara smittad. Detta är även okej om man är orolig pga att man själv eller ngn i familjen tillhör en riskgrupp. De vanliga bokningsvillkoren där avbokning utan kostnad kräver läkarintyg bortser vi alltså från just nu. Då april-juli är fullbokade kan jag dock ha svårt att lösa alternativ, så avbokning är mer troligt än ombokning, men frågan är förstås alltid fri och mkt kan ju ändras i schemat framöver.

¤ Helgens kurs blir av som planerat, men ni som deltar får mail under dagen med vissa försiktighetsåtgärder.

¤ Lite olägligt startar min säsong för föreläsningar/kurser på bortaplan nästa vecka. När det gäller dessa hänvisas till beslut och info från respektive arrangör.

¤ Skulle jag själv känna mig krasslig så kommer jag självklart ställa in det som är inbokat och kontaktar då de berörda via mail (ni som bokat -håll även utkik i skräpposten).

I gengäld räknar jag med ärlighet och att du meddelar dig i så god tid som möjligt så att jag har chans att hinna avboka hall och erbjuda tid/plats till andra. Är glad att i allt detta ha en samarbetspartner som Lotushallen♡

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.