Boka halv eller hel träningsdag

Det här upplägget passar för slutna träningssällskap som vill boka gemensam träningstid i form av en hel- eller halvdag.  Vi inleder  med gemensam planering och ni väljer själva hur tiden ska fördelas mellan diskussioner, teori och praktisk träning.

Om ni önskar ett förberett upplägg bokar ni istället en kurs och det blir då ett annat pris. Med kortare varsel erbjuds också enskilda timmar för privat träning och där kan man ha turen att hitta sammanhängande tid. 

 

Maj-September

Under sommarhalvåret håller vi till på vår gård ”Lyckagård” som är belägen utanför Slöinge, precis på gränsen mellan Halmstad och Falkenberg.

Tid: 9-12 och/ eller 13-16.

Pris:  2900:- ink moms (25%).

Antal deltagare: 2-4 (vid önskemål om heldag går det bra att vara upp till 6 deltagare).

 

Oktober-April

Under vinterhalvåret håller vi till i Lotushallens B-hall, som mäter ca 20 x 12 meter. Lotushallen är belägen i lantliga omgivningar,  mittemellan Halmstad & Falkenberg Mer info finns på www.lotushallen.se

Start- och sluttid efter överenskommelse.

Pris för 3 h:  2900:- ink moms (25%) + hallhyra till självkostnadspris enligt Lotushallens taxa för B-hallen.

Antal deltagare: 2-4 (vid önskemål om 2 x 3 h  går det bra att vara upp till 6 deltagare).

Dessa alternativ kan endast bokas vardagar och enligt det upplägg som beskrivs ovan. Önskar ni istället kurs en helgdag, ett specifikt kursupplägg eller kurs på annan ort, så kontakta mig för offert.