Bokningsvillkor

På denna sida finner du bokningsvillkor för privat träning/enskild kursplats

Bokningsvillkor för externa uppdragsgivare såsom brukshundklubbar eller andra företag meddelas i samband med offert. 

Anmälan till ett specifikt kursdatum eller en specifik träningstid är bindande. Vid återbud till följd av skada/sjukdom återfås/avskrivs 80% av kursavgiften förutsatt att återbudet lämnas före kursstart, samt att giltigt läkar- eller veterinärintyg kan uppvisas. (Ev bokningsavgift återbetalas inte oavsett skäl, då den täcker administrativa kostnader.)

I enlighet med distansavtalslagen har du ångerrätt inom 14 dagar från det att din bokning genomförts.


Om jag som arrangör tvingas ställa in en planerad kurs eller träning återbetalas/avskrivs aktuell avgift i sin helhet. Detsamma gäller om jag av oförutsedda skäl behöver ändra kursdatum – du som kund har då full rätt att tacka nej till din plats och även eventuell bokningskostnad återfås/avskrivs.

PM skickas till din mail och sista betalningsdag ligger i regel 5-14 dagar före kursstart. (Tänk på att även kolla skräpposten i din mail, då det är lätt hänt att utskick från oss företagare landar där.) Privat träning faktureras i efterhand, med 10 dagars betalningsvillkor.

Intresseanmälan samt anmälan till eventuell reservplats är inte bindande. Om en plats blir ledig när du står på tur, så kontaktar jag dig och du kan då välja om du vill göra en bindande anmälan eller inte.

Enligt lagen om strikt hundägaransvar är du som ägare ytterst ansvarig för vilka situationer du försätter din hund i. Det är därför viktigt att du avstår från övningar och sammanhang där du tror att din hund kan åsamka skada för sig själv eller andra.

Om du deltar i kurs för mig som genomförs i regi av en klubb, kennel eller ett företag, så är det arrangörens  bokningsvillkor och försäkringar som gäller.