Bokningsvillkor

Undantag med anledning av Corona-viruset: Från och med idag (13/3 2020) och tills annat anges gäller inte det krav på läkarintyg för privatpersoner som beskrivs i villkoren nedan. Det är önskvärt att du som misstänker att du kan bära på smittan avstår bokad tid eller kursplats. Mer om detta beslut finns att läsa här

 

För privatpersoner

Anmälan till ett specifikt kursdatum eller en specifik träningstid är bindande. Vid återbud till följd av skada/sjukdom återfås/avskrivs 80% av kursavgiften förutsatt att återbudet lämnas före kursstart, samt att giltigt läkar- eller veterinärintyg kan uppvisas. (Resterande del återbetalas inte oavsett skäl, då den täcker administrativa kostnader.)

Sista betalningsdatum inför kurser meddelas i PM som skickas till din mail och ligger i regel 1-2 veckor före kursstart. (Tänk på att även kolla skräpposten i din mail, då det är lätt hänt att utskick från oss företagare landar där.)

Intresseanmälan samt anmälan till eventuell reservplats är inte bindande. Om en plats blir ledig när du står på tur, så kontaktar jag dig och du kan då välja om du vill göra en bindande anmälan eller inte.

Enligt lagen om strikt hundägaransvar är du som ägare ytterst ansvarig för vilka situationer du försätter din hund i. Det är därför viktigt att du avstår från övningar och sammanhang där du tror att din hund kan åsamka skada för sig själv eller andra.

Om du deltar i kurs för mig som genomförs i regi av en klubb, kennel eller ett företag, så är det arrangörens egna avbokningsvillkor som gäller.

 

För företag, föreningar och andra externa uppdragsgivare

Om inget annat avtalas i anslutning till bokning gäller följande:

Vid avbokning senast 30 dagar före bokat datum återfås/avskrivs 90% av kostnaden. Resterande 10% utgör bokningskostnad och debiteras oavsett avbokningsskäl. Detsamma gäller senare avbokningar, förutsatt att avbokningen beror på skada/sjukdom som gör att aktiviteten inte kan genomföras. Läkarintyg som styrker detta ska kunna uppvisas. Eventuella utlägg som jag gjort inför er bokning och som inte är återbetalningsbara (tex boende eller resebiljetter) debiteras utöver bokningskostnaden. Jag försöker i den mån det är möjligt att välja avbokningsbara alternativ. Skulle jag själv behöva avboka pga sjukdom eller annan oförutsedd händelse behöver du som arrangör självklart inte stå för mina utlägg.

Resekostnaden 18.5:-/mil avser kursplatser inom 90 minuters restid, enkel väg, från Slöinge. Vid längre restid tillkommer  380:-/extra restimme, samt 900:-/övernattning. På samtliga priser tillkommer moms 25%.

(Villkor f.o.m. 2019-09-01).