Privat träning

Foto: Marie Eriksson

Ibland får jag själv chans att leka loss med privattränarnas hundar 🙂 På bilden korthårscollien Penny.

Fokus på träningsglädje!

Jag erbjuder coaching för dig som är intresserad av att utvecklas inom glad och lekfull tävlingslydnad (även brukslydnad). En bra bild av min träningsfilosofi kan du få genom presentationen av boken ”Starka tillsammans – i träning, tävling & tanke”.

Under vinterhalvåret äger samtliga träningar rum i Lotushallen utanför halländska Getinge. Under sommarhalvåret håller vi istället till på vår gård, belägen precis på gränsen mellan Falkenberg & Halmstad.

Det går fint att ni är 2-4 personer som delar på en träningstid. Om ni är 3 personer är kortats bokningsbara tid 80 minuter. Om ni är 4 personer är kortast bokningsbara träningstid 120 minuter.

Fakturan ställs till den person som genomför bokningen.

Taxa: 

  • Utomhusträning, Lyckagård: 600:-/h
  • Inomhusträning, Lotushallen: 500:-/50 min

*Vid träning i Lotushallen tillkommer hallhyra till självkostnadspris.  För gällande timtaxa, se www.lotushallen.se. Till varje pass tillkommer 10 min extra halltid så att du hinner lämna hallen i lugn och ro. Bokar du 50 min träning så debiteras du alltså för 60 min halltid.

Träningstider 2021

Under Januari-April erbjuds tider i Lotushallen enligt nedanstående. Träningen äger rum i den nybyggda B-hallen, som är ca 20 x 12 meter. (Ligger vägg i vägg med gamla hallen).

  • Måndagar 15:30-19:30
  • Fredagar 10:00-13:00

Bokningsbara datum

Måndag 11/1,  Fullbokad

Fredag 22/1, Fullbokad

Måndag 1/2, ledig tid finns 15:30-16:30

Fredag 5/2, Fullbokad

Fredag 12/2, Fullbokad

Måndag 15/2, Fullbokad

Fredag 19/2, Fullbokad

Fredag 26/2, ledig tid finns  12:00-13:00

Måndag 1/3, Fullbokad

Fredag 5/3, Fullbokad

Måndag 8/3, ledig tid finns mellan 16:30-17:30

Måndag 15/3 Fullbokad

Måndag 29/3, Fullbokad

Måndag 12/4 Fullbokad

Fredag 16/4  Fullbokad 

 

Träningar på Lyckagård erbjuds vecka 17-21, företrädesvis tisdagar-torsdagar mellan kl 10-16:30.  Pga att jag parallellt har lamningsjour har dessa lite specialupplägg och erbjuds endast till er som tränat för mig tidigare. Maila vid intresse: jenny@lyckagard.se

Under juni-augusti är nya och gamla kunder välkomna på sommarläger. Mer info kommer inom kort.

 

Extra anpassningar under rådande omständigheter: 

  •  Vi använder separat in- och utgång i hallen, så att det slipper bli trångt i entrén. Du använder den vanliga ingången genom fikarummet, men tar med dig ytterkläderna in i hallen och går sedan direkt ut därifrån.
  • Ta med eget träningsmaterial i så hög grad som möjligt. (Ruta, hopphinder och kon finns på plats och detta kan jag självklart placera ut som vanligt!)
  • Avboka om du känner dig sjuk. (Ingen träningstaxa debiteras. Halltaxan beror på hur sent du avbokar, men brukar gå att lösa!)
  • Tvål och handsprit finns både på toaletten, samt i pentryt.
  • Om du vill ha mig på behörigt avstånd sitter jag still på en stol, så väljer du själv hur nära vi ska vara varandra under din träning.

 


Förfrågan om privatträning