Privat träning


Maud & Lärke, Foto: Lotta Hägglund

Fokus på träningsglädje!

Jag erbjuder coaching för tävlingsförare i hundsport som vill utvecklas inom glad och lekfull träning. En bra bild av min träningsfilosofi kan du få genom presentationen av boken Starka tillsammans – i träning, tävling & tanke

Under vinterhalvåret äger samtliga träningar rum i Lotushallen utanför Getinge, här i Halland. Under vår och tidig höst erbjuds tider hemma på vår gård, belägen precis på gränsen mellan Falkenberg & Halmstad. Träningen är förlagd till en gräsplan och du har också  tillgång till ett mindre träningsrum (10 x 5 m träningsyta)

Lyckagård

Datumen nedan anges med reservation för att de kan ha hunnit bli bokade innan sidan uppdaterats, samt att fler datum kan tillkomma.

Bokningsbara tider 2024,  i Lotushallen

  • 23/2 Ledig tid 15:45
  • 1/3 Lediga tider 9:30 och 11:00 
  • 6/3 Lediga tider 13:30 och 14:15
  • 8/3 Ledig tid 10:15
  • 22/3 Ledig tid 15:45 

 

Bokningsbara tider, våren 2024,  Lyckagård

Under vecka 15-19 tar jag emot bokningar på Lyckagård. Dessa tider kan bokas vardagar, dagtid och endast av dig som tränat för mig tidigare. Då vi samma period beräknar lamningar så är det viktigt att du kan vara lite flexibel med sluttiden. (Risken att det sammanfaller är mycket liten, men om en tacka behöver hjälp måste jag prioritera det.) Skicka ett mail vid intresse att boka!

Från mitten av maj till och med augusti kan jag inte ta några bokningar pga heltidsarbete med sommarläger & heldagskurser. För mer info om sommarläger, klicka här

Bokningsbara tider från september och framåt läggs ut här under augusti.

Se även alternativet ”Träningsdagar

 

Återbudstider / strötider

Eventuella luckor pga återbud eller strötider utannonseras i första hand via min Facebook-sida Jenny Wibäck/Lyckagård AB.

 

Träningstaxa (avser 1-2 personer med obegränsat antal hundar:-))

40 min = 650:-*

*Vid träning i Lotushallen tillkommer hallhyra till självkostnadspris och denna betalas på plats. För närvarande är taxan 115:- för 45 min halltid.

Fakturan ställs till den person som genomför bokningen.

Till 40-minuterspass bokas 45 min halltid.

Vid intresse av helgdag eller bokning på annan ort, kontakta mig för offert.

För att se vilka kurser som är på g, klicka här

 

OBS! I anmälningsformuläret anger du mellan vilka klockslag du kan träna, samt hur många 40-minuterspass du önskar,  så återkommer jag med tidsförslag.


Förfrågan om privatträning