Privat träning

Foto: Marie Eriksson

Ibland får jag själv chans att leka loss med privattränarnas hundar 🙂 På bilden korthårscollien Penny.

Fokus på träningsglädje!

Jag erbjuder coaching för dig som är intresserad av att utvecklas inom glad och lekfull tävlingslydnad (även brukslydnad). En bra bild av min träningsfilosofi kan du få genom presentationen av boken Starka tillsammans – i träning, tävling & tanke

Det går fint att ni är 2-4 personer som delar på en träningstid. Om ni är 3 eller 4 personer är kortast bokningsbara tid 110 minuter. Fakturan ställs till den person som genomför bokningen.

 

Gällande taxa t.o.m. maj 2021: 

  • Utomhusträning, Lyckagård: 600:-/h
  • Inomhusträning, Lotushallen: 500:-/50 min*

*Vid träning i Lotushallen tillkommer hallhyra till självkostnadspris.  För gällande timtaxa, se www.lotushallen.se. Till varje pass tillkommer 10 min extra halltid så att du hinner lämna hallen i lugn och ro. Bokar du 50 min träning så debiteras du alltså för 60 min halltid.

Träningstider 2021

Våren 2021 är fullbokad. Nya tider planeras från september och framåt. Tiderna utannonseras i regel med 1-3 månaders varsel.

Eventuella luckor pga återbud utannonseras i första hand via min Facebook-sida Jenny Wibäck/Lyckagård AB.

 

Juni-Augusti

Under juni-augusti arbetar jag heltid med mina sommarläger och kan därför inte erbjuda privata träningstider. Till mina läger är såväl nya som gamla kunder välkomna. Mer info här

 

September-Oktober

Denna period erbjuds tider hemma på vår gård, belägen precis på gränsen mellan Falkenberg & Halmstad. Träningen är förlagd till en gräsplan och du har också  tillgång till ett mindre träningsrum.

 

Oktober-April

Under vinterhalvåret äger samtliga träningar rum i Lotushallen utanför Getinge, här i Halland.


Förfrågan om privatträning