Starka tillsammans

Denna kurs riktar sig till dig som vill arbeta med tävlingspsykologi i praktiken, med fokus på att såväl du som din hund ska ha goda förutsättningar att prestera och må bra samtidigt!

Innehållet bygger på boken ”Starka tillsammans – i träning, tävling och tanke” Innan kursen är det viktigt att du avsätter tid för att läsa boken och göra en del uppgifter. Dessa kommer sedan ligga till grund för vidare reflektioner kring den praktiska träning som vi genomför under kursdagarna.

 

Förkunskaper: Du som förare ska ha tävlat tidigare i lydnad, bruks, freestyle eller heelwork to music och vara väl insatt i tävlingens upplägg (även rally-förare är välkomna, men då med vetskapen om att jag som instruktör inte har någon egen tävlingserfarenhet av den grenen).

Den hund du deltar med i kursen behöver inte ha tävlat, men för att kursupplägget ska bli meningsfullt är det viktigt att ni är igång med målinriktad träning med sikte på tävling.

I den praktiska träningen kommer vi arbeta med trivsel, motivation och koncentration under tävlingsmässiga program (uppvärmning + själva tävlingsprogrammet) och du behöver då ha några moment/övningar som ni kan ”använda” och vidareutveckla i denna träning. (Träningsytan i Lotushallen mäter ca 12 x 20 meter så dina val av moment får anpassas utifrån detta.) En del av kurstiden kommer användas för reflektioner och diskussioner utifrån boken.

Kaffe/the och eftermiddagsfika finns på plats och ingår i din kursavgift, men du tar med egen lunch (kyl och micro finns i hallen.)

De uppgifter du ska göra innan kursen får du tillgång till via mailen cirka en månad före kursstart.

Denna kurs erbjuds också 4-5/2 och just nu finns där en ledig plats pga återbud.

Datum:

4-5/3, 2023

Tid:

09:45 till ca 16:15 (båda dagarna)

Plats:

Lotushallen

Antal deltagare:

6 st

Kursavgift:

2700 kr

Anmäl dig via formuläret nedan!

Både helgerna 4-5/2 samt 4-5/3 är fullbokade, men du kan anmäla intresse till reservplats via jenny@lyckagard.se