Starka tillsammans – Online

Den här kursen handlar om dig, din hund och ert tävlingsprogram*.

Mitt mål med upplägget är  att Du som förare ska känna att tävlingsdagen är ett roligt och utmanande äventyr, samtidigt som din hund känner sig glad och trygg i situationen. Kursen handlar också om dina relationer; till din hund, till dina prestationer – och inte minst; till dig själv.

De övningar som du möter i lektionsmaterialet är anpassade utifrån de grenar jag själv tävlat mest i vilket är Lydnadsklass  Brukslydnad & Heelwork to music*. Självklart är även utövare från andra grenar välkomna, men man får då vara beredd på att modifiera övningarna utifrån behov.

*Du behöver inte ha ett tävlingsklart program för att delta i kursen, utan kursen kan istället hjälpa dig att påbörja den träningen.

*Jag gjorde min första HtM-start 2020, men vi har tränat och tävlat intensivt, vilket i december 2021 renderade i en 5:e plats på SM. Min första brukstävling startade jag ibörjan av 2000-talet och med samma hund uppnådde jag cert i spår. Sedan dess har jag tävlat bruks lite mer sporadiskt med ytterligare tre hundar. Lydnad har sedan 1995 varit min huvudgren och jag har kvalat till sju SM med tre olika hundar. Jag är också lydnadsdomare och har dömt både SM & Nordiska.

 

Förkunskaper: Du  ska ha gjort minst en start i den gren du vill bli coachad i, alternativt genom annan erfarenhet vara väl insatt i hur tävlingen är upplagd.  Den hund du deltar med i kursen behöver inte ha tävlat. Vilken klass du siktar på är helt utan betydelse för mitt engagemang. Jag brinner för att förare och hund tillsammans ska få uppleva en wow-känsla på planen, oavsett om det handlar om lägre eller högre klasser.

 

Innehåll och upplägg

 • Under vecka 6-10 får du tillgång till fem lektioner med tillhörande övningar. Dessa har du sedan tillgång till under hela kursperioden.
   • Gör programmet attraktivt för din hund
   • Hitta ert bästa startläge
   • Skapa förväntansfull uthållighet
   • Lek med felen
   • Äg planen

 

 • Under vecka 9-14 kan du få coachning utifrån filmklipp på ert program. Vi börjar där ni är och avancerar tillsammans vidare. Du kan få coachning på 10 minuters film per vecka och återkoppling ges inom två arbetsdagar.  Du väljer själv om du vill ha coachning privat via mail, eller om du vill ingå i en sluten Facebook-grupp tillsammans med övriga kursdeltagare.

 

 • För att du ska få ut så mycket som möjligt av kurstiden är tanken att du under vecka 6-9 tar del av lektionsmaterialet och gör tillhörande övningar, för att under resterande del av kurstiden kunna få coachning på er filmade träning.

 

Du behöver

För mer info om boken och/eller beställning, klicka på bilden

Tips! Om du väljer att denna säsong även delta i kursen  Externbelöning – Online så får du 20% rabatt på båda dina kursavgifter.

Datum:

7/2-4/4

Tid:

Icke tidsbunden

Plats:

Online

Kursavgift:

1800 kr
I rutan ”övrigt meddelande” anger du hur du vill bli coachad  (individuellt eller i sluten Facebook-grupp).

Anmälan till kursen ”Starka tillsammans – Online”  görs via formuläret på den här sidan. Fält markerade med en * är obligatoriska. Mina bokningsvillkor hittar du här.