Sommarläger 2023

 

Pia & Myran på sommarläger -22.

Varje sommar arrangeras flera sommarläger  i tävlingslydnad och brukslydnad. Vi håller till på Lyckagård, precis på gränsen mellan Halmstad & Falkenberg, i Halland. Dagarna är i huvudsak praktiskt inriktade och ger möjlighet för träning av moment och helhet inom lydnad, brukslydnad och heelwork to music.

Coachningen individanpassas helt utifrån dina förkunskaper och ambitioner, så hundens ålder och meriter är av mindre betydelse.  Även valpar är varmt välkomna!

För att uppnå utvecklande och givande lägerdagar är det viktigt att du som anmäler dig är tävlingsinriktad och positivt inställd till att engagera dig i tävlingslika upplägg för dina  kurskamrater. Övergripande fokus ligger på glädjefylld träning som bygger självförtroende inför tävlingssituationen, såväl som under träning.

Om kursplatsen

Uteplanen mäter cirka 30 x 30 meter, men har en avsmalnande del där det finns möjlighet att få ut drygt 50 meters raksträcka för bruksinkallningar och framåtsändande.

I direkt anslutning till planen finns ett kursrum med pentry samt en liten träningsyta á cirka 50 kvadrat, med spegelvägg. Här inne kan vi förlägga detaljpass om det blir för varmt, för regnigt eller om du bara vill träna mer störningsfritt än vad utemiljön kan erbjuda.

Kaffe/the och eftermiddagsfika ingår i din kursavgift. Du tar själv med lunch (kyl och micro finns på plats).

 

Boende 

10 minuter härifrån finns Ugglarps camping som är belägen precis vid havet. I närområdet finns också flera B & B. Lotushallen ligger 15 min härifrån och erbjuder två fina övernattningsrum + campingmöjligheter. Det kan även finnas möjlighet att campa på Falkenbergs Brukshundklubb. För mer info om dessa alternativ + andra utflyktstips, klicka här 

(Vi kan tyvärr inte erbjuda övernattningsmöjligheter här på gården.)

 

Läger 2023 (fler datum kan tillkomma)

Lägerdagarna kommer innehålla två individuella pass per dag, där du själv styr innehållet i din träning, samt gruppövningar där innehållet kan modifieras utifrån förkunskaper. Temat för årets läger är ”Utanför boxen”.

 Vid de datum där ingen specifik inriktning står angiven så är både lydnads- och bruksförare välkomna. Självklart bistår jag även i träning av heelwork to music om någon önskar detta. Ange gärna detta i din anmälan!

 

30-31/5 Lydnad & brukslydnad Fullbokat*

13-14/6 Lydnad &  brukslydnad  Fullbokat*

20-21/6 Lydnad & brukslydnad Fullbokat*

29-30/6 Lydnad/brukslydnad fm + Heelwork to music em Fullbokat*

4-5/7 Lydnad & brukslydnad Fullbokat*

11-12/7 Lydnad & brukslydnad Fullbokat*

13-14/7 Enbart Brukslydnad Fullbokat*

15-16/8 Lydnad & brukslydnad Fullbokat*

17-18/8 Lydnad / brukslydnad  Fullbokat*

22-23/8 Enbart Brukslydnad Fullbokat*

29-30/8 Lydnad & brukslydnad Fullbokat*

31/8-1/9 Lydnad / brukslydnad  Fullbokat*

5-6/9 Lydnad & brukslydnad  1 plats kvar 

12-13/9 Lydnad & brukslydnad Fullbokat*

19-20/9 Lydnad & brukslydnad Fullbokat*

 

*Om det läger du önskar gå är fullbokat, så är Du välkommen att anmäla dig som reserv!

Är ni ett gäng som vill ”abonnera” ett eget läger?  Hör av er snarast via jenny@lyckagard.se för offert och mer info.

Foto: Lotta Hägglund

Lägeravgift

I samband med att din plats bekräftas faktureras anmälningsavgift á 400:-. Resterande del (2300:-) faktureras ca en månad före kursstart, med 10  betalningsvillkor. Anmälan är bindande – se mer i våra bokningsvillkor.

 

Viktig info om du vill säkra en lägerplats

Vid stor efterfrågan på en viss vecka eller viss inriktning kan fler lägerdatum tillkomma.

Om du och en vän vill delta i samma grupp så meddelar ni båda detta under ”övrigt meddelande” i respektive anmälan.

För att underlätta administrationen är jag mycket tacksam om du skriver så mycket info som möjligt in själva anmälningsformuläret, stället för att komplettera med mail. Återkoppling på din anmälan sker inom fem vardagar.

Datum:

Flera alternativ i maj-september

Plats:

Lyckagård (Halland)

Antal deltagare:

6 st

Kursavgift:

2700:- varav 400:- är anm.avgift.

Anmälan till kursen ”Sommarläger 2023”  görs via formuläret på den här sidan. Fält markerade med en * är obligatoriska. Mina bokningsvillkor hittar du här.