Prova på Freestyle/HTM

Den här kursen är för dig som är sugen på att prova hundträning till musik! Om du känner att detta är utanför din komfortzon, så passar kursen extra bra. Jag har själv gjort den resan och vill dela med mig av hur programskapandet kan fungera som en viktig – och framför allt rolig – mental träning. Mer om detta berättar jag i Freestyle & HTM-podden, säsong 2, avsnitt 4

Under kursen kommer vi träna enklare tricks och den som vill kan även prova heelwork-positioner. I en del övningar tränar flera hundar i hallen samtidigt. Många av dessa övningar kan göras i koppel och vi delar upp hallytan så att alla kan känna sig bekväma. Kursen kan därför också fungera bra för dig som vill ha chans att träna roliga saker, bland andra hundar och under ordnade former.

Inga förkunskaper krävs, utan denna kurs riktar sig till dig som är nybörjare och vill prova på. Såväl valpar som äldre hundar är varmt välkomna!

Eftersom kursen innehåller fysisk aktivitet även för dig som förare, så finns det god chans att din arbetsgivare godkänner den för användande av Friskvårdsbidraget. Du kan även betala via Epassi (sök på Lyckagård AB).

 

I rutan klass för nästa tävling kan du bara skriva 1, men det är absolut inget krav på tävlingsambitioner för att delta i kursen!

Datum:

31/1, 14/2, 28/2, 14/3, 28/3

Tid:

18:15-19:45

Plats:

Lotushallen

Kursavgift:

1500:-

Välkommen med din anmälan!

Kurserna är fullbokade, men du får gärna anmäla dig som reserv eller lämna intresseanmälan för kommande kurs!