Målmedveten träning 8/4

Den här kursen är för dig som vill träna målmedvetet tillsammans med din hund. Inriktningen på träningen bestämmer du* och tillsammans formulerar vi ett mätbart mål som du arbetar mot tills vi ses nästa gång (t.ex. på sommarläger eller privat träning).

*Mina kompetensområden finns inom tävlingslydnad, brukslydnad, heelwork to music och mental träning. Ytan i träningshallen mäter ca 20 x 12 meter. 

Illustration: Jessika Gyllström

Upplägg

Kursdagen inleds med presentation och teori kring effektivt och lustfyllt målsättningsarbete, följt av individuella pass med coachning där tiden fördelas lika mellan antalet deltagare. Efter lunch dubblar vi träningstiden/ekipage genom att dela upp gruppen och hallytan i två delar. Jag växlar mellan grupperna och ni deltagare bistår varandra med film, kommendering eller annan assistans utifrån önskemål.

I slutet av dagen återgår vi till målsättningarna och stämmer av att alla har koll på hur de ska fortsätta framåt tills vi ses nästa gång.

 

För den som önskar mer kontinuerlig feedback finns möjligheten att komplettera med coachning online, eller online-kurs  i integrerad mental träning som kommer utannonseras inom kort.

Datum:

8/4

Tid:

09:30-16:15 med paus för lunch

Plats:

Lotushallen

Antal deltagare:

Max 6 st

Kursavgift:

1400:-

Anmälan till kursen ”Målmedveten träning 8/4”  görs via formuläret på den här sidan. Fält markerade med en * är obligatoriska. Mina bokningsvillkor hittar du här.