Juni-Augusti (flera alternativ)

 • Datum: Olika alternativ i juni-augusti. Se annonsen.
 • Reservplats

Sommarläger i tävlingslydnad och brukslydnad arrangeras årligen här i Halland, i lantlig miljö mellan Halmstad och Falkenberg.

I direkt anslutning till planen finns ett kursrum med pentry samt en liten träningsyta á cirka 50 kvadrat, med spegelvägg. Här inne kan vi förlägga detaljpass om det blir för varmt, för regnigt eller om du bara vill träna mer störningsfritt än vad utemiljön kan erbjuda.

Uteplanen – tidigare gräsvall – mäter cirka 30 x 30 meter. Det finns möjlighet att få ut cirka 50 meters raksträcka för bruksinkallningar och framåtsändande längs staketet. En av planens sidor gränsar till en fårhage, där det ibörjan av sommaren kommer gå tackor med lamm.

Upplägg

Praktisk inriktade träningsdagar, där du tränar moment och helhet i lydnad/brukslydnad utifrån egna önskemål. Coachingen individanpassas helt utifrån dina förkunskaper och ambitioner, så hundens ålder och meriter är av mindre betydelse. Även valpar från 4 månader är varmt välkomna. Tiden fördelas rättvist mellan antalet deltagare och du kan välja att fördela din egen tid mellan två hundar.

För att uppnå utvecklande och givande lägerdagar är det viktigt att du som anmäler dig är tävlingsinriktad och positivt inställd till att engagera dig i tävlingslika upplägg för dina  kurskamrater. Övergripande fokus ligger på glädjefylld träning som bygger självförtroende inför tävlingssituationen, såväl hos förare som hos hund.

Kaffe/the och fikabröd ingår i din kursavgift. Du tar själv med lunch (kyl och micro finns på plats). För tips på boende, mat och bad – klicka här

Lägerdatum 2020 

 • 4-5/6  – Kelpieläger
 • 16-17/6
 • 23-24/6  Valpläger
 • 30/6-1/7
 • 2-3/7
 • 7-8/7
 • 9-10/7 (Brukslydnad*)
 • 11-12/8
 • 18-19/8

 

* De datum som är märkta brukslydnad är för er som söker ett läger där vi enbart arbetar med brukslydnadsmomenten.  Du som kör bruks är även välkommen till övriga datum, men får då räkna med att det blir en blandning av lydnad/brukslydnad.

I formuläret nedan anger du vilka datum du är intresserad av att stå som reserv. Detta skriver du in i rutan ”Övrigt meddelande”. Vid stort intresse blir det fler läger under andra halvan av augusti. Är du intresserad av detta så ange även det i rutan ”Övrigt meddelande”.

Abonnera läger 
Om ni är ett gäng som vill ”abonnera” ett eget läger så lämna era önskemål via jenny@lyckagard.se  Även andra datum än de ovan angivna kan lösas.

Datum:

Olika alternativ i juni-augusti. Se annonsen.

Tid:

09:30-16:30, med en timmes paus för lunch

Plats:

Lyckagård

Antal deltagare:

6 st

Kursavgift:

2500:-
I rutan ”Övrigt meddelande” anger du vilka datum du önskar stå som reserv.

Anmälan till kursen ”Juni-Augusti (flera alternativ)”  görs via formuläret på den här sidan. Fält markerade med en * är obligatoriska. Mina bokningsvillkor hittar du här.