Cirkus, dirigering och vittring, 25/5

I den här kursen kommer vi arbeta med tre roliga moment från lydnadsklass 2 och 3; dirigeringsapportering, cirkus-momentet + vittringsapportering. Detta är också moment som är svåra att träna på egen hand, eftersom tävlingsledaren har en så central roll. Kursdagen är därför upplagd för mängdträning där vi arbetar i mindre grupper.

Pingu på lydnads-SM. Foto Daniel Eidenskog

Vi kommer gå igenom momentens olika delar i både teori och praktik och du kommer få chans att både grundträna och tävlingsträna , där alla övningar kan modifieras utifrån var och ens förkunskaper. Du behöver därför inte vara uppflyttad till lydnadsklass 2 för att delta och du kan också välja att fördela din träningstid på flera hundar.

Foto: Lotta Hägglund

För att kunna tillgodogöra dig innehållet på ett bra sätt bör din hund kunna hämta och lämna valfritt föremål, men det behöver självklart inte kunna utföras perfekt. Du som förare ska tidigare ha tävlat i lydnad, eller på annat sätt vara väl insatt i hur en tävling är upplagd.

Kursen är fullbokad, men du är välkommen att anmäla dig som reserv. Använd det vanliga formuläret nedan, så kontaktar jag dig via mail om där blir återbud som ger plats för dig!

Datum:

25/5

Tid:

9-16

Plats:

Lyckagård, Slöinge

Antal deltagare:

6 st

Kursavgift:

1400:-

Anmälan till kursen ”Cirkus, dirigering och vittring, 25/5”  görs via formuläret på den här sidan. Fält markerade med en * är obligatoriska. Mina bokningsvillkor hittar du här.