Vår fina, snälla, Rudolf
Född 2008-10-23
Tassade vidare 2021-10-20
Nästan 13 år tillsammans, där merparten varit friska, gör att det inte finns så mycket mer att önska. Ruffe har åldrats så gradvis och vi fick verkligen chans att ta farväl. Ändå är det så fruktansvärt tungt och tomt just nu…
Vi har försökt hålla modet uppe för att allt skulle vara som vanligt, men det blev så svårt att hålla tillbaka tårarna när man för sista gången satte ner matskålen, genomförde hans sista träningspass med cavalettin som han älskade och för sista gången bar ner honom för trappan på morgonen… (att sova på nedervåningen var aldrig ett alternativ för rutinfasta Ruffe). Upp kunde han gå själv, men på slutet ville han alltid att någon av oss skulle gå intill♡.
Våra omtänksamma vänner Lena, Johan & Lova lämnade i helgen en låda köttbullar till Ruffe. Så otroligt fint♡ Varje köttbulle har gett både honom och oss en liten guldkant på dessa tunga dagar. Sista köttbullen fick han strax innan veterinären kom ut till bilen.
Marie & Patrik från Vettris i Halmstad visade en fantastisk omtänksamhet och gjorde avslutet så smärtfritt som möjligt, både för Ruffe och oss. Marie hoppade in i kombin till Ruffe istället för att han skulle behöva vara inne på kliniken. Något vi uppskattar stort och aldrig kommer glömma. Ruffe älskade människor, stora som små, men blev oftast väldigt låg inne hos veterinären.
Tack lille Ruffe för allt. Du trivdes bäst när allt var som vanligt – men själv var du så unik. Du var både gårdens clown och vår rutinfasta vaktmästare.
Farbror I-or och många av dina hundvänner väntar på dig på regnbågsbron. Här hemma är det alltför tomt på alla dina favoritplatser.
Tills vi ses igen♡
/ Matte & Husse